Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ένα τρελό τρελό καλοκαίρι στο Λουτράκι.

Αν κάποιος είχε επιλέξει
να έρθει διακοπές φέτος στο Λουτράκι, μάλλον την πάτησε για τα καλά με όλα αυτά τα ευτράπελα που συνέβησαν αλλά και συμβαίνουν καθημερινά πλέον στην πόλη μας.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Και η αρχή είναι οι εκλογές που έγιναν πριν μπει καν το καλοκαίρι με αποτέλεσμα την αλλαγή του Δημάρχου, φίλου μας κύριο Λογοθέτη.
Ο οποίος μάλιστα δεν κατάφερε ακόμα να χωνέψει την ήττα του και παράτησε εντελώς το τιμόνι του Δήμου.
Βρώμισε η πόλη, γέμισε αλλοδαπούς πλανόδιους η παραλία.
Δεν έχουμε και δημοτική αστυνομία, βλέπετε και κάνει ο καθένας ότι θέλει. Τα μαγαζιά στρώνουν τραπέζια παντού και κανένας δεν τους ελέγχει.
Μέχρι και την Βενιζέλου κατέλαβαν.
Ασυδοσία.
Και με έναν καιρό που δεν βοηθάει έτσι και αλλιώς.
Για να κάνουμε και κανένα μπάνιο, σε αυτή την πολυσυζητημένη παραλία του Λουτρακίου, η οποία σηκώνει και το βάρος των εκατοντάδων ομπρελών και ξαπλωστρών.
Αλήθεια όλοι αυτοί πληρώνουν κάτι στον Δήμο μας;
Τους ελέγχει κανένας; ή και αυτοί λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα " όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται".;
Τέλωσπάντων.
Ο δήμαρχος θα μας κάνει και συναυλία, μια από τις τελευταίες του, με 12€ είσοδο, στο Γυμνάσιο, σε πλαστική καρέκλα ( αν βρεις ) και με κουτάκια μπύρες 2€.
Έτσι κάνω και εγώ, συναυλία.
Μην το παρουσιάζετε όμως και για δικιά σας καλοκαιρινή εκδήλωση. Και με αυτή την είσοδο, και σε αυτές τις εποχές.
Γιατί από εκδηλώσεις φέτος χορτάσαμε. Και ειδικά με την βουβή αποχώρηση του Λόη. Ο οποίος όχι ότι έκανε και τίποτα ιδιαίτερο, τουλάχιστον όμως προσπαθούσε. Με ότι λεφτά είχε στο ταμείο του και με απλήρωτη την φιλαρμονική.
Ασυδοσία.
Και όλα τα 'χουμε, έχουμε και το πρόβλημα των γεμάτων τραπεζών, ακόμα και των ΑΤΜ , που ο κοσμάκης κάθετε σε ουρές για την σύνταξη και τον μισθό του. Καλοκαιριάτικα και όρθιοι στην μέση του δρόμου. Τριτοκοσμικές εικόνες. Στην χώρα της ανάκαμψης του κύριου Σαμαρά και στην απραξία του Τσε Τσίπρα.
Πολλά έχουμε να πούμε αλλά μην μακροσκελίζουμε την ανάρτηση. Δεν γράφουμε συχνά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, αλλά υποσχόμαστε πως τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψουμε, δυναμικά.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού φίλοι μου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.